4.5.2012

LM Information Award delades återigen ut på Eiradagarna 2012

LM Informationstjänst deltog i Eiradagarna för andra året i rad. Eiradagarna lockade ett hundratal besökare till den årliga konferensen. LM Informationstjänst deltog i dagarna för att dela ut det årliga LM Information Award stipendiet. Stipendiet på 10 000 kr delades ut till bibliotekarien Love Strandberg från Danderyds sjukhus.

"Det är andra året i rad som vi delar ut vårt stipendie för EIRA-medlemmar. Stipendiet är avsett för att ge stipendiaten utbyte när det gäller omvärldsbevakning och kunskapsutveckling. I år vill vi gratulera bibliotekarien Love Strandberg, som kommer att använda stipendiet för att besöka EAHIL-konferensen i Bryssel i sommar", berättar marknadschef Zahra Touil från LM Informationstjänst.

Stipendiaten Love Strandberg kommer att skriva en rapport om sina upplevelser och intryck från konferensen. På detta sätt kan även andra intresserade ta del av konferensens innehåll. Konferensrapporten kommer finnas tillgänglig på LM Informationstjänts sidor under sommaren 2012.

Som utvald leverantör åt landstingen, kommer LM Informationstjänst att fortsätta sitt samarbete med EIRA för att främja dess medlemmars kunskapsutveckling. LM Information Award kan ansökas av EIRA-medlemmar även under 2013.

Mer information om Eiradagarna finns på Ineras hemsida

Love Strandberg erhåller LM Information Award

Kontaktinformation:

Zahra Touil
Marknadschef, LM Informationstjänst
Tel. +46 (0)8 522 95 882

LM Informationstjänst

LM Informationstjänst är den ledande leverantören av informationstjänster och prenumerationer i Nordeuropa. Bland våra kunder finns universitets- och forskningsbibliotek, sjukhus och medicinska bibliotek, allmänna bibliotek, offentliga och privata organisationer samt företag och deras informationstjänster. Vi erbjuder våra kunder prenumerationstjänster, tjänster för användning och administration av e-resurser, e-bokstjänster och databastjänster. Våra tjänster stärker kundernas kostnadseffektivitet och sparar tid i informationshämtningen, samtidigt som de ökar användningen av e-resurser.

LM Informationstjänst grundades år 1972 och hörnstenarna som företagets verksamhet bygger på är den yrkeskunniga kundservicen och de avancerade tekniska lösningarna som bolaget erbjuder. LM Informationstjänst har kontor i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Storbritannien och Nederländerna. Vi betjänar kunder i mer än 20 olika länder.