14.11.2011

LM Information Delivery -koncernen öppnar nytt kontor i Danmark

LM Information Delivery -koncernen har öppnat ett nytt kontor i centrala Köpenhamn. Kontoret kommer att ledas av försäljningschef Tejs Grevstad, tillsammans med fyra kundserviceansvariga som i genomsnitt har 15 års erfarenhet av branschen.


– Vi har nu officiellt öppnat vårt kontor i det vackra Köpenhamn, med centralt läge vid Strøget. Jag är mycket nöjd med starten. Vi har kunnat rekrytera erfaren personal, med stor lokal kunskap om branschen och utmärkt kompetens, kommenterar försäljningschef Tejs Grevstad.

Viktigast för framgången är att kunna leverera professionell, lokal kundservice i kombination med avancerade verktyg för prenumerationstjänster

Hörnstenen i vår verksamhet är att ge våra kunder lokal och professionell kundservice. Vi tror starkt på betydelsen av kunskap om våra kunders verksamhetsomgivning, därför är det viktigt att fokusera på lokal närvaro.

– Vi anpassar oss efter våra kunders verksamhetsmodeller och inte tvärtom, fortsätter Tejs Grevstad.

Tillsammans med professionell kundservice fokuserar företaget på att förse kunder med avancerade verktyg för prenumerationshantering. Företagets egen tjänst för all administration av prenumerationer, LibNet®, erbjuder ett skräddarsytt verktyg för hantering av alla frågor rörande tidskriftprenumerationer. Verktyget är användarvänligt och finns tillgängligt på många språk, inklusive danska.

Företaget kan också underlätta inköp via LibConnect®, vår tjänst för systemintegration. Integrationstjänsten gör att företag eller bibliotek kan placera sina tidskriftsbeställningar direkt i sina befintliga inköps- eller bibliotekssystem. Genom LibConnect kan kunden använda ett redan bekant system för att lägga en prenumerationsbeställning. LM Information Delivery är certifierad samarbetspartner med Basware, SAP och Ariba inköpssystem och flera olika bibliotekssystem.

– Vi förbättrar ständigt våra befintliga tjänster genom att lyssna på våra kunders behov. Vårt mål är att erbjuda lösningar som kan uppfylla förväntningar och krav i alla organisationer. Vi har fått positiv feedback från marknaden - det verkar finnas intresse för en ny tjänsteleverantör på den danska marknaden, sammanfattar Grevstad.

För mer information, kontakta:

Tejs Grevstad, försäljningschef

Tel. +45 6060 1224

LM Informationstjänst

LM Informationstjänst är den ledande leverantören av informationstjänster och prenumerationer i Nordeuropa. Bland våra kunder finns universitets- och forskningsbibliotek, sjukhus och medicinska bibliotek, allmänna bibliotek, offentliga och privata organisationer samt företag och deras informationstjänster. Vi erbjuder våra kunder prenumerationstjänster, tjänster för användning och administration av e-resurser, e-bokstjänster och databastjänster. Våra tjänster stärker kundernas kostnadseffektivitet och sparar tid i informationshämtningen, samtidigt som de ökar användningen av e-resurser.

LM Informationstjänst grundades år 1972 och hörnstenarna som företagets verksamhet bygger på är den yrkeskunniga kundservicen och de avancerade tekniska lösningarna som bolaget erbjuder. LM Informationstjänst har kontor i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Storbritannien och Nederländerna. Vi betjänar kunder i mer än 20 olika länder.