3.11.2016

LM Information Delivery publicerar sin årsredovisning för 2016 – behåller högsta kreditbetyg

LM Information Delivery (LM), en ledande global leverantör av prenumerations- och informationstjänster, har idag publicerat sin årsredovisning för 2016. Det goda resultatet innebär att LM återigen fått högsta betyg i kreditvärdighet av Dun & Bradstreet. 

Årsredovisningen visar på en stabil ökning av LM Groups globala omsättning från 128 miljoner euro år 2015 till 133 miljoner euro år 2016. Tillväxten väntas fortsätta under nästa räkenskapsår tack vare ett antal betydande nya kunder på viktiga marknader i början av räkenskapsperioden 2016–2017. 

Det goda resultatet innebär att LM återigen lyckats behålla högsta möjliga kreditbetyg. Betyget som tilldelades av Dun & Bradstreet, världens ledande leverantör av affärs- och kreditinformation, bygger på en fristående granskning och är ett bevis på LM:s starka finansiella ställning. 

”Resultatet är ett kvitto på våra medarbetares hårda arbete och engagemang runt om i världen. LM Group fortsätter växa och expandera till nya områden, men våra grundläggande mål är oförändrade: att leverera överlägsen lokal service och expertis till våra kunder och vara en ekonomiskt stabil och tillförlitlig partner för våra leverantörer. Det goda resultatet och kreditbetyget visar att vi har lyckats”, säger Janne Järvinen, vd för LM Information Delivery. 

För att beställa en kopia av LM:s årsredovisning, välj någon av metoderna nedan för att kontakta ditt lokala kontor.