10.2.2010

LM Informationstjänst öppnar kontor i Sverige

Nordens och Baltikums ledande leverantör av prenumerations- och informationstjänster startar upp dotterbolaget LM Informationstjänst Sverige AB. Syftet är att stärka det nordiska tjänstekonceptet, som öppnar upp en värld av tjänster och produkter till biblioteks- och företagskunder i Norden, såsom nya e-resurser och system. Vårt företag erbjuder lokal kundservice och teknisk support till våra kunder.

LM Informationstjänst öppnar sitt kontor i Stockholm och våra nya medarbetare heter Catarina Hildingstam, Zahra Touil och Alexander Valjarevich.

"Vår noggranna rekrytering kommer att bidra till att stärka vår position som den aktör som ligger i täten för utvecklingen på den nordiska marknaden. Genom vår expertis och kunskap om den svenska marknaden kan vi erbjuda det som utgör skillnaden för kunderna." säger Janne Järvinen, CEO för LM Informationstjänst."

För mer information kontakta:

Zahra Touil

LM Informationstjänst

Svetsarvägen 15 2 tr
171 41 Solna
tel +46700916702

www.LMinfo.se

Janne Järvinen
CEO
LM Information Delivery

Elimäenkatu 5
00511 Helsinki Finland
tel +358 50 5636676
fax +358 9 753 3468

www.LMinfo.fi

 


Om LM Informationstjänst

LM Informationstjänst grundades i Finland 1972 och är idag den ledande informationsförmedlaren i Norden och Baltikum. Våra tjänster förenklar administration och inköp av tidningar och tidskrifter, samt främjar användandet av organisationens e-resurser (e-böcker, e-tidskrifter och databaser).

Våra kunder är bibliotek, företag och forskningstäta organisationer som värdesätter personlig och sakkunnig service.

Vi har helhetslösningar inom tryckt och elektroniskt material och utvecklar ständigt vårt utbud för att vara den samarbetspartner som biblioteken behöver. Vår kundtjänst består av experter inom akademisk informationstjänst, som har långvarig erfarenhet av service till universitetskunder.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar till våra kunder, däribland specialtjänsten ERC (Electronic Resource Consulting) som är en unik service inom e-resurser.

Genom nytänkande i kombination med erfarenhet, modernaste teknik och förankring inom branschen åstadkommer vi mer. Få aktörer har idag samma bredd och resurser. Vår breda kunskap ger oss förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag för både stora och små kunder.

Vi innehar Dun& Bradstreet's AAA-kreditbetyg i Finland.