15.3.2012

LM Informationstjänst utser Nels Rune Jensen till landschef för Danmark

Under förra året etablerade sig LM Informationstjänst på den danska marknaden med ett erfaret team. Teamet förstärktes ytterligare i början av 2012 genom rekryteringen av Nels Rune Jensen som landschef. Nels Rune Jensen har en gedigen bakgrund från förlags- och informationstjänstesektorn.

"Som landschef kommer jag att arbeta med mina kollegor i Köpenhamn för att vi ska bli den ledande leverantören av prenumerationstjänster här i Danmark", kommenterar Nels Rune Jensen. Nels har verkat i branschen under de senaste 14 åren, allra senast som affärschef för Swets i Skandinavien, och han ser fram emot att utveckla och stärka LM Informationstjänsts närvaro i Danmark.

LM Informationstjänsts kontor i Danmark ligger centralt beläget vid Strøget och den erfarna personalen har i genomsnitt 15 års erfarenhet av affärsområdet. Försäljningschefen Tejs Grevstad och kundservicepersonalen har stor lokal kännedom om branschen.

Kontaktinformation:

Janne Järvinen

VD för LM Informationstjänst

Telefon: +358 9 5424 6650

Fax: +358 9 753 3468

E-post: fö

 

Om LM Informationstjänst

LM Informationstjänst är den ledande leverantören av informationstjänster och prenumerationer i Nordeuropa. Bland våra kunder finns universitets- och forskningsbibliotek, sjukhus och medicinska bibliotek, allmänna bibliotek, offentliga och privata organisationer samt företag och deras informationstjänster. Vi erbjuder våra kunder prenumerationstjänster, tjänster för användning och administration av e-resurser, e-bokstjänster och databastjänster. Våra tjänster stärker kundernas kostnadseffektivitet och sparar tid vid informationshämtningen, samtidigt som de ökar användningen av e-resurser.

 LM Informationstjänst grundades år 1972 och hörnstenarna som företagets verksamhet bygger på är den professionella kundservicen och de avancerade tekniska lösningarna som bolaget erbjuder. LM Informationstjänst har kontor i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Storbritannien och Holland. Vi betjänar kunder i mer än 20 olika länder.