e-Information Boat Show 2013 -

Välkommen ombord på vår resa till Helsingfors 20.-22.5.

Vår populära e-info road show har i år sjösatts- bokstavligt talat! Vårens e-info kommer ta er till Helsingfors ombord på ett kryssningsfartyg och programmet innehåller kurser, kollegialt utbyte och studiebesök. Ni får en unik möjlighet att ta del av intressanta seminarier med fokus på utbildning. I Helsingfors besöker vi ett intressant bibliotek och finska deltagare ansluter sig till e-info kryssningen. Avresan från Helsingfors inleds med programmets höjdpunkt.

Det finns ett begränsat antal platser - anmäl dig snabbt genom Anmäl dig! –länken. Sista dagen att registera är 5.5.

Avgång från Stockholm till Helsingfors måndagen den 20.5. vid 17 och hemkomst till Stockholm onsdag den 22.5. klockan 9.30.

Kryssningsseminariet är avgiftsbelagt. Standardpriset är 700 kronor för del i dubbelhytt, A-kategorihytt. I kostnaden ingår frukost & middag. Enkelhytt mot extra kostnad (1100 kronor - i mån av plats).

Om ni har specifika önskemål eller förslag kan ni skicka e-post till . Ni kan även tipsa en vän eller en kollega genom att använda Berätta för en vän –länken.

Feedback från 2012 års e-info road show:

“Toppen att ni arrangerar dessa seminarier! Det är intressant att få omvärldsbevakning och information om den senaste produktutvecklingen ."

“Ämnena var intressanta och helheten likaså."

“Tack för en bra dag! Ni ger oss uppdatering & möjlighet till att nätverka och inspireras!"


Välkommen ombord!


LM Informationstjäns


Skriva ut som PDF här

Berätta till en kollega!